Nyheter

Invitasjon til Norgesmesterskap i Footvolley 2016

Lørdag 27. august 2016 blir det nok en gang Norgesmesterskap i footvolley på Voldsløkka i Oslo. Fjorårets NM ble også avholdt på Voldsløkka med hele 14 lag og et flott arrangement. Det er fritt frem for alle som ønsker til å melde seg på - både herrer og kvinner. Vi ser frem mot en dag med mye god underholdning, flotte premier og til slutt en banquett for å hedre de fremmøtte. 

 • Dato: Lørdag 27. august 2016 - Påmeldingsfrist 25. august
 • Oppstart: Kl. 1000 (fremmøte i god tid før dette)
 • Hvor: Voldsløkka, Oslo
 • Slutt: Finaler spilles rundt kl. 1900 (avhengig av antall spillere)
 • Ansvarlig: Atle Briseid
 • Banquett: Kommer
 • Premier: Kommer

Norges Footvolleyforbund ønsker å å få med så mange lag som mulig. Vi setter stor pris på om lag fra Bergen, Sogndal, Førde, Eid, Slemmestad, Senja og andre steder utenfor hovedstaden tar turen! Både gamle travere og ferske nybegynnere er hjertelig velkomne til å bli med. Som alltid holder vi høy sosial profil utenfor banen og knallhard kniving på.

Turneringsform

Vi tar sikte på å godta opptil 12 eller 16 lag til NM. Det vil si at du må være rask med å melde på ditt lag. Ved 16 lag så vil det si at vi spiller et gruppespill med 4 grupper a 4 lag. Man er da sikret minst 3 kamper. Etter dette så blir det satt opp kvartfinaler, semifinaler og ikke minst en finale. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette senere.

Gruppeoppsettet vil ta hensyn til rankingpoeng, og de som ikke har rankingpoeng vi derfor havne nederst. Trekning blir så foretatt. Det vil bli utdelt doble rankingpoeng i denne turneringen - som også er sesongens siste. 

Kan jeg delta?

Ja, alle kan delta. Det er bare å melde seg på. Vi ønsker at så mange som mulig får prøve seg i denne sporten, og ønsker ikke å legge noen hindringer i veien. Vi minner likevel på at vi mest sannsynlig setter et tak på 12 eller 16 lag (eller vi gir blanke og tar med så mange lag som mulig).  Lurer du på hvordan man spiller footvolley? Her er mer informasjon:

Tidligere Norgesmesterskap

I 2014 så ble NM arrangert i Slemmestad, og vinner ble Kristoffer Førde Aarskog og Tom Johannes Bang. De slo radarparet Tom Rune "Senja" Sørensen og Henrik Salveson 2-0 i en tett og spennende finale. 

SE VIDEO: Første sett av fjorårets finale
S
E VIDEO: Andre sett av fjorårets finale

Banquett

Mer informasjon om årets banquett kommer senere. Det vil gjøres en del kåringer i løpet av banquetten, men disse er ikke fastslått enda, men blir mest sannsynlig; 

 • Årets NM vinner
 • Årets spiller (basert på rankingpoeng)
 • Årets lag (basert på rankingpoeng)
 • Årets nykommer

Spørsmål?

Om du har spørsmål i forbindelse med NM, eller om du ønsker å bidra som sponsor. Ta kontakt med Atle Briseid. E: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  .

Sponsorer

Kommer

Påmeldte lag (så langt)

Kommer

Kvalifisering

Om det er like stor interesse som i fjor så vil det kanskje være kvalifisering i forkant. Mer informasjon kommer. 

Meld på ditt lag

Påmeldingsfrist 25. august

BLI

MEDLEM

I DAG

- Registrer deg her

Siste nyheter

Partnere

macron logo partner