Nyheter

Atle ble kongen!

Atle Briseid i full vigør under Scandinavian Footvolley Tour 2013

Norsk-brasilianske Atle Briseid har slanket seg og sluttet å spise snop. Det fikk han betalt for under King-turneringen 1. mars.

Norgescup-badge-3Ettersom det bare var åtte påmeldte spillere til turneringen ble det gjennom en demokratisk prosess avgjort at vi skulle spille King-turnering i stedet for vanlig turnering med faste makkere.

Det ble flere tette kamper med høy intensitet. Alle spilte sju kamper hver, med ulike makkere for hver kamp. 

Her er en rask vurdering av de ulike spillernes innsats

Kristoffer Aarskog: Hang ikke helt med de to første kampene, hevet seg kraftig etter det. Er åpenbart i form for tiden, vanskelig å lese på sitt beste. Vant fire kamper.

Alexander Mørland Karlsen: Hadde ikke helt dagen, selv om det ikke var synlig på humøret hans. Spilte flere jevne kamper og har på sitt beste overlegen ballkontroll, men nådde ikke helt opp i dag. Vant ingen kamper.

Christian Furnes: Har prioritert styrke og kondisjonstrening på Fitness24 gjennom vintermånedene, det har ikke nødvendigvis vært en feilprioritering. Viser tidvis prov på slepen teknikk. Har enormt potensial. Vant tre kamper.

Emil Lindstrøm: Mange har mye å lære av denne mannen, spesielt i måten han girer seg selv opp før kampene. Veldig fokusert. Spiller tidvis veldig bra, ikke minst fordi brystspillet er i klar fremgang. Gikk tom for frokostblanding fra Amazonas på slutten, og tapte de to siste. Vant fire kamper.

Tom Rune Sørensen: Er i form. På sitt beste er han knallgod i alle spillets faser. Kvikk i beina, spenstig og utsøkt timing med brystkassen. Fremstår nesten helt fysisk uberørt etter kampene, gjennomtrent fra topp til tå. Vant fem kamper.

Tom Johannes Bang: Har trent målrettet over lang tid nå, og det gir resultater. Gjør det meste etter boka når han er fokusert og utmerker seg med en del avslutninger som er vanskelige å lese. Mistenker at han slapp seg litt nedpå i dag for å spare seg til Finland-turneringen. Vant tre kamper.

Erik-Magnus Samland: Støl kropp, dårlig søvnrytme og altfor variabel. Kan levere bra når overskuddet sitter og hodet følger med, men må lære seg å holde fokus over lengre perioder av gangen. Vant tre kamper.

Atle Briseid: Har vært inne i en tung treningsperiode i vinter, det kan tenkes at vi ser tegn til at det begynner å betale seg. Ingen store svakheter. Et forbilde når det kommer til å holde tenningsnivået oppe, som igjen gjør at medspillerne er på tå hev. Vant seks av sju kamper.

LES MER: Oppdaterte rankingpoeng

 

BLI

MEDLEM

I DAG

- Registrer deg her

Siste nyheter

Partnere

macron logo partner