Referat fra årsmøtet

28. februar ble årsmøtet for Norges Footvolleyforbund gjennomført. Det ble gått gjennom saker fra året som var gått og saker for året som ligger foran oss. Det ble også valgt et nytt styre. Etter mange år med solid ledelse takker Kristoffer F. Aarskog nå for seg som president. Han vil fortsatt være Norges representant og stemme i EFVL (European Footvolley League). Les videre for å se hvem som ble ny president og andre saker som ble tatt opp.

Read More
Martin HavenComment
Referat Norgescup: Mandal

7. juli var den store dagen norgescupen for første gang tok turen til Norges sydligste by, Mandal. På en vindstille dag med knallblå himmel lå forholdene til rette for mye god footvolley. Spillere fra Oslo, Bergen, Arendal, Lillesand og Sverige hadde tatt turen til sørlandsbyen og gav publikum mye å juble for.

Read More
Martin HavenComment
Invitasjon til Norgescup: Slemmestad

På årets lengste dag vender footvolley-familien tilbake til Slemmestad, stedet der sola alltid skinner. Både nye og gamle familiemedlemmer er velkomne, uansett om du har spilt i 10 dager eller 10 år. Etter turneringen blir det rekefest, Fotball-VM  og god stemning ut i de lyse nattetimer. 

Read More
Martin HavenComment
Norgescup: Førde er AVLYST!

Lørdag 21. april skulle sesongens tredje Norgescup gått av stabelen. Men grunnet for få påmeldte lag blir turneringen avlyst. Det er synd at en slik turnering må avlyses, men vi håper det ikke setter en demper for 2018-sesongen som allerede er gått igang.

Read More
Martin HavenComment
Footvolley til IDRETTSLEIREN 2018

24.-28. juni arrangeres Idrettsleiren 2018 på Hove utenfor Arendal. Det er med stor gledet at footvolley er en av hovedaktivitetene på leiren i år. Leiren arrangeres av Aust-Agder Idrettskrets og er for barn og ungdom fra 11 til 17 år.

Read More
Martin HavenComment
Referat fra Norgescup: Frekhaug

Lørdag 3. mars gikk sesongens første Norgescup av stabelen på Meland Aktiv på Frekhaug. Der ble det mange spennende kamper og god stemning blant både spillere og tilskuere. Tilslutt var det Martin Henanger Haven og Magnus Kyte som stakk av med deres første seier i Norgescupen.

Read More
Martin HavenComment
Invitasjon til Norgescup: Frekhaug

Norges Footvolleyforbund og Footvolley Bergen inviterer til innendørsturnering på parkett i Meland Aktiv lørdag 3. mars 2018! Hallen ligger på Frekhaug like utenfor Bergen. Dette er 2018-sesongens første rankingturnering, men både urutinerte og rutinerte footvolleyspillere ønskes velkommen. 

Read More
Martin HavenComment
Winter is coming to Bergen

Mens brasilianere og portugisere sprader rundt i sand året rundt må vi nordmenn takle vinter og snø. Bergen er dessverre ikke velsignet med verken vinter eller snø, men når den først kommer så vet vi å sette pris på den.

Read More
Martin HavenComment
Nytt par til topps i NM

Årets Norgesmesterskap i footvolley ble spilt 2. september på Voldsløkka i Oslo. For første gang var det både herreklasse og dameklasse. I herreklassen var det 15 lag fordelt på 3 grupper hvor lag fra Østlandet, Sørlandet, Vestlandet og Nord-Norge var representert, mens i dameklassen stilte det 3 lag fra øst- og Sørlandet.

Read More
Martin HavenComment
Invitasjon til Norgesmesterskap i footvolley

Lørdag 27. august 2016 blir det nok en gang Norgesmesterskap i footvolley på Voldsløkka i Oslo. Fjorårets NM ble også avholdt på Voldsløkka med hele 14 lag og et flott arrangement. Det er fritt frem for alle som ønsker til å melde seg på - både herrer og kvinner. Vi ser frem mot en dag med mye god underholdning, flotte premier og til slutt en banquett for å hedre de fremmøtte. 

Read More
Kristoffer Aarskog