Det jevner seg ut i toppen

Det skulle gå ganske langt inn i det nye året før den første turneringen ble arrangert, men når det først ble gjort stilte flere lag opp med hensikten å vinne hele sulamitten. 6 lag stilte til start ved Kastellet skole i Oslo, deriblant tidligere landslagsspiller Jan Gunnar Solli med makker Sigurd Ringstad (tidligere NM-mester i Angry Birds).

Read More
Kristoffer Aarskog
Førde Open inviterer til innendørsturnering

For andre år på rad inviterer Footvolley Førde til Førde Open i den fantastiske sandhallen til Sunnfjord Folkehøgskule. Dato er 2. april og nå åpent for påmelding. Turneringen er en del av Norgestour i samarbeid med Norges footvolleyforbund og er åpen for alle som ønsker å være med.

Read More
Kristoffer Aarskog
Tom og Kris tilbake til toppen

Etter uvanlig tam innsats i vinterens siste innendørsturnering, slo Tom Johannes Bang og Kristoffer Førde Aarskog hardt tilbake da de endelig fikk sand mellom tærne. De regjerende norgesmestrene overbeviste med sikkert og kontant spill i årets første rankingturnering på Torshov Beach, og befestet dermed posisjonen som det beste paret i norsk footvolley for tiden.

Read More
NM 2013: Håland/Briseid forsvarte tittelen

Det har i helgen vært arrangert norgesmesterskap i footvolley på Nordfjordeid i Sogn og Fjordane. I fantastiske omgivelser og med et nydelig vær så ble arrangementet en stor suksess. Nivået i Norge har de siste året blitt jevnere enn noen gang, men likevel ble årets norgesmestre igjen Morten Håland og Dag Briseid.

Read More
Kristoffer AarskogComment