Lær mer om våre lokale

Klubber


P1120630 (1).JPG

Footvolley Oslo

Footvolley Oslo

Klubben oppsto samtidig som Norges Footvolleyforbund ble etablert og er den klubben med flest spillere. Flere hundre spillere har vært innom treninger og turneringer siden 2008, men har i dag ca. 20-30 aktive spillere. Mange av de som var med fra starten av har nå blitt eldre og fått familie og unger, så vi er avhengig av å få inn nye spillere for å klare å holde rekruttering og kvalitet opp. 

Footvolley Oslo er som regel å finne på Torshov eller på Voldsløkka. 

Treningstider 2018:

Tirsdager kl. 15:00-17:00 og torsdager kl. 18:30-20:00 på bane 5 og 6 på Voldsløkka

Footvolley Oslo på Facebook


DSCF1668.JPG

Footvolley Bergen

Footvolley Bergen

Det er spennende å se utviklingen til Footvolley Bergen som dukket opp ut av intet i 2016. Miljøet består av en gjeng med svært treningsglade og footvolleyinteresserte gutter som bor, jobber og studerer i Bergen. Etter bare få år har de klart å markere seg på resultatlistene - blant annet med en fjerdeplass i NM 2017. 

Footvolley Bergen trener på flere steder. I utesesongen trener vi vanligvis på Slettebakken, men av og til er vi å finne på Skansmyren eller Kjøkkelvik. På vinteren trener vi innendørs på Langhaugen vgs mellom Landås og Minde.

Footvolley Bergen på Facebook,  Instagram og YouTube


IMG_2277.JPG

Footvolley Slemmestad

Footvolley Slemmestad

Flere spillere fra Footvolley Oslo har etterhvert flyttet til Slemmestad og det begynner etterhvert å bli et bra footvolleymiljø. Laget som tidligere var ubestridte mestere har flyttet til Slemmestad og Asker og vi er spent på om de klarer å dra i gang flere spillere der nede. Det ryktes også at flere er på vei...

Det er mange flotte baner i området og det er ofte ledige baner.