Bli med på 

Trening


Footvolley er en teknisk krevende sport og det kreves en del trening for å bli flink. Utover den tekniske biten så er footvolley veldig likt sandvolleyball, og man må være god til å bevege seg i sanden.

Trene på sand

Footvolley skal spilles på sand, og i sommersesongen har vi mange baner som kan brukes rundt om i Norge. I Oslo ble det i 2012 bygd 8 nye sandbaner på Voldsløkka, og disse brukes både av sandvolleyballspillere og footvolleyballspillere. De fleste som spiller footvolley holder til i Oslo og bruker disse banene gjennom hele sommeren.

I samarbeid med Oslo Kommune og Oslo Sandvolleyballklubb får vi hvert år tildelt faste treningstider (selv om dette er vanskelig å få til). Vi jobber med å få på plass faste treningstider på Voldsløkka for sesongen i 2018. Mer informasjon om dette kommer senere.

For å kunne trene på sand om vinteren så er det mulig å booke tid ved Greverud Multisportsenter. De har 3 baner i sin fjellhall. Greverud ligger ca. 20 minutter kjøring fra Oslo sentrum og ligger i Oppegård. Man kan booke tid ved å ringe. 

Trene på hardcourt

Det er også mulig å trene footvolley innendørs på hardcourt, og siden sesongen 2012/2013 har vi trent regelmessig om vinteren på hardcourt. Slik type trening er veldig bra for å utvikle grunnteknikk og å øve inn forsvarssamarbeid med din partner, og kan for mange oppleves som enklere enn å spille i sand. Vi arrangerer også Norgescup på hardcourt.