Om Norges Footvolleyforbund

Norges Footvolleyforbund (NFVF) er en ideel organisasjon som jobber for å spre sportens omfang, rekruttere nye spillere og være kontaktflate ut mot andre forbund i Europa og resten av verden. Denne nettsiden skal representere alle lokale klubber og medlemmer og vi ønsker å legge tilrette for at de som trenger hjelp eller informasjon kan be om dette. Det er ingen ansatte i NFVF og inntekter kommer gjennom medlemsavgift, som igjen brukes til å betale for utgifter til f.eks. nettside, turneringer og representasjon av NFVF i European Footvolley League. 

Historien

 

Norges Footvolleyforbund ble stiftet i Oslo høsten 2008 etter krav fra det europeiske forbundet om eget nasjonalt forbund. Det internasjonale forbundet og det europeiske forbundet krever at det er stiftet et forbund for å kunne delta med landslag i internasjonale mesterskap og turneringer. Vi har siden 2007 deltatt i europacup og world cup – og vi har i dag flere lag som hevder seg blant de europeiske lagene.

Vårt mål er at sporten skal vokse til å bli en enda mer utbredt idrett i Norge. Vi tror at det store antallet gamle og unge fotballspillere i Norge gjør at footvolley har et stort potensiale. Dette er en sport som passer perfekt for fotballspillere og ballentusiaster som er opptatt av lek, spenning og moro. Det faktum at Norge allerede er godt utstyrt med mange sandvolleybaner gjør at vi er optimister for en rask utvikling.

 

 

 

Logo

Logo Norges Footvolleyforbund. Trykk for bildet for å laste ned logo i høy oppløsning.