Norgescup #5: Mandal
Jul
7
9:00 AM09:00

Norgescup #5: Mandal

Norges Footvolleyforbund inviterer for første gang til Norgescup i Norges sydligste by, Mandal. Lørdag 7. juli er datoen du skal legge din sommerferien til. Pakk med solkremen og badebuksa, og gjør deg klar for makrell-footvolley!

Påmelding

Påmelding skjer via facebook-arrangement eller på mail til martinhhaven@gmail.com. Fristen for å melde på ditt lag er torsdag 5. juli og det koster 200 kr pr. lag for å delta. Alle spillerne vil få lunsj underveis i turneringen.

View Event →
Norgescup #4: Slemmestad
Jun
23
9:00 AM09:00

Norgescup #4: Slemmestad

På årets lengste dag vender footvolley-familien tilbake til Slemmestad, stedet der sola alltid skinner. Både nye og gamle familiemedlemmer er velkommen, uansett om du har spilt i 10 dager eller 10 år. Etter turneringen blir det rekefest, Fotball-VM og god stemning ut i de lyse nattetimer. 

Påmelding   

For å melde på ditt lag kommenterer du ditt og din makkers navn på facebookarrangementet, eller tar kontakt med turneringsansvarlig Atle Briseid.

View Event →
May
26
9:00 AM09:00

Norgescup #3: Voldsløkka

Vi inviterer til årets tredje Norgescup og rankingturnering i footvolley. Den vil bli avholdt på Voldsløkka fra kl. 0900 til 1500. 

Alle som vil kan delta. For å få rankingpoeng så må man være medlem av Norges Footvolleyforbund (https://www.footvolley.no/bli-medlem/) og det vil også være en kostnad for å være med i selve turneringen. Dette for å dekke utgifter vi har i forbindelse med arrangementet. Dette kan være mat og drikke, drakter o.l. 

Turneringsformatet vil være gruppespill og deretter sluttspill. Hvordan selve oppsettet blir vil være avhengig av antall påmeldte lag. Vi setter opp en turnering hvor vi kan forvente å spille finalen en gang mellom kl. 1400 og 1500. 

Påmelding gjøres ved å kommentere i dette arrangementet.

Etter turneringen vil vi invitere alle deltakerne (med følge) til bankett hvor det er mulig å grille sin egen mat, spille bordtennis og se på champions league-finalen.

View Event →
May
12
10:00 AM10:00

Kvalifieringsturnering til EM i Graz 2018

Her kommer mer informasjon om kvalifiseringsturneringen senere. 

På årets årsmøte ble det bestemt at Norge sender lag til EM i Graz 6.-10. juni, og det er vinneren av kvalifiseringsturneringen som får reise. 

Hvem kan delta?
Som minimum må alle spillere være medlem av Norges Footvolleyforbund og har anledningen til å reise til Graz fra 6.-10. juni. 

Spillerne må selv betale for reise til og fra Graz, mens kost og losji er dekket av arrangør når man kommer til Graz. 

Det er bare spillere med norsk pass som har lov til å være med i kvalifieringsturneringen og representere Norge i EM. Dette er et krav fra European Footvolley League. 

View Event →
Apr
26
6:30 PM18:30

Åpen footvolleytrening på Voldsløkka

Det er en footvolleytrening hver torsdag fra kl. 18:30 - 20:00. Vi har to baner og vil dele treningen opp i teknikktrening, styrke/kondisjonstrening og spill. 

Hvem kan delta
Treningen er i utgangspunktet åpen for alle, men for å være med på treningene så er det et krav å være medlem av Norges Footvolleyforbund og i tillegg Oslo Sandvolleyball (som forvalter banene på Voldsløkka). 

Er du nybegynner og har lyst å prøve først, så er det bare å møte opp for et par "gratis" treninger. Liker du det og ønsker å fortsette så setter vi pris på at du melder deg inn. 

Blir det mange spillere på disse treningenen så begynner vi planlegge litt bedre og ta imot påmeldinger. Dette gjør vi da mest sannsynlig på vår Facebook-side. 

View Event →
Norgescup #1: Innendørsturnering på Frekhaug
Mar
3
9:00 AM09:00

Norgescup #1: Innendørsturnering på Frekhaug

Norges Footvolleyforbund og Footvolley Bergen inviterer til innendørsturnering på parkett på Meland Aktiv lørdag 3. mars 2018! Hallen ligger på Frekhaug like utenfor Bergen. Dette er en turnering for både urutinerte og rutinerte footvolleyspillere. 

Naprapatlandslaget Bergen Sentrum og Macron Store Bergen sponser med premier👏 

Påmelding

  • 150kr pr. lag for medlemmer av Footvolley Bergen
  • 200kr pr. lag for ikke-medlemmer

Betales til 3633 51 94548 eller Vipps til 87024
(Ønsker du å bli medlem, ta kontakt!)

Påmeldingsfrist: 2.mars kl. 17

Se arrangement på Facebook: https://www.facebook.com/events/759939507546263/

View Event →