2020 - Hva skjer?

Som mange andre deler av samfunnet har også norsk footvolley blitt truffet av korona-pandemien. Likevel går livet videre og vi har allerede begynt å ta de første stegene mot en normal hverdag. Det betyr også at vi igjen begynner å legge planer for turneringer i 2020.

Først kan vi nevne at Footvolley Oslo har et veldig godt momentum nå om dagen, og etter at treningene startet for fullt i juni så har det kommet veldig mange nye spillere. Disse deltar nå fast på treninger hver onsdag og torsdag på Voldsløkka. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Sesongen 2020

Alt er litt spesielt i 2020 og selv om vi nå går mot litt mer normale tilstander så kan vi ikke si at korona-pandemien er over. Fremdeles må vi følge smittevernregler satt av Folkehelseinstituttet og dette kan fremdeles påvirke sesongen. Først og fremst kan den sette begrensinger på hvor mye man kan reise og ikke minst må vi ta hensyn til de som faktisk er i risikosonen - og ikke kan være like mye blant folk som oss andre. Dette kan også ha påvirket hvor mye man har hatt mulighet til å trene med andre de siste månedene. Styret i Norges Footvolleyforbund har derfor bestemt at vi ikke deler ut rankingpoeng i 2020. Vi ser på dette som mest rettferdig.

Rankingpoeng eller ikke, det deles alltid ut heder og ære på våre turneringer!

Turnering fremover

Noen turneringer er allerede planlagt.

Slemmestad lørdag 20. juni

Vi slår til med årets første utendørsturnering i Slemmestad lørdag 20. juni. Mer om turneringen, samt påmelding, finner du ved å bruke påmeldingsknappen under.

Mandal lørdag 11. juli

Årets andre utendørsturnering skjer i Mandal lørdag 11. juli. Mer om turneringen, samt påmelding, finner du ved å påmeldingsknappen under.

Bergen 15. august - mer info kommer

15. august er det Bergen som er byen å være i. Arrangementet og påmelding til denne turneringa er ikke klart enda. Mer info kommer

Vi håper å få på plass flere turneringer utover høsten inne på sand. Følg med her på footvolley.no,Instagram og Facebook.

NM

Selv om det ikke deles ut rankingpoeng er det likevel mye som står på spill under årets NM. Norgesmesterskapet 2020 blir i Oslo, men datoen er enda ikke avklart. Det jobbes i kulissene for å få dette klart. Årets norgesmestere vil stille fremst i køen for å representere Norge under årets Europamesterskap - som vi fremdeles tror vil bli avholdt.

Treninger

Bor du i Oslo eller Bergensområdet har du gode muligheter for å bli med på footvolleytreninger. Den beste måten å finne ut mer om dette er ved å melde deg inn i Facebookgruppa til Footvolley Oslo eller Footvolley Bergen. Gutter og jenter i alle aldre er velkommen på trening.

Bli medlem

For å spille footvolley så anbefaler vi deg å bli medlem av Norges Footvolleyforbund. På denne måten er det mulig å være med på treninger og turneringer i regi av Norges Footvolleyforbund.  Dette er en lav kostnad og pengene vil gå til administrasjon og arbeid som gjøres på vegne av Norges Footvolleyforbund. Blant annet koster det penger å ha en bankkonto, drifte en nettside, samt representere Norge i EFVL (European Footvolley League) og årsavgift der (200 Euro per år). En sunn økonomi gir oss også mulighet til å dekke uforutsette utgifter om det skulle dukke opp.

I tillegg så er det et krav om at man har medlemskap i NFVL for at man skal få lov til å beholde rankingpoengene man får i rankingturneringer og representere Norge i utlandet.

Kr 200,- betales til Norges Footvolleyforbund og er gyldig i sesongen 2020.
Kontonummer (DNB): 1503.89.01041
Vipps#: 95996
Merk betaling: Årsavgift [DITT NAVN]

2020 kan bli et godt år tross alt. Vi gleder oss til å treffe hverandre igjen i sanda rundt om på treninger og turneringer. Hold motivasjonen oppe, så brystes vi snart!