Invitasjon til Lofoten Footvolley Open

Sammen med Leknes Adventurinaturen inviterer Norges Footvolleyforbund til footvolleyturnering på Leknes, Lofoten 24. juli. Med få muligheter for utenlandsferie kan man trygt si at dette vil være noe av det mest eksotiske du kan være med på i 2021. Samtidig med vår turnering vil det også gjennomføres en treningscamp og turnering for sandvolley. Det vil si at det vil være mange likesinnede som er i området denne helgen.

Hauklandstranda. Tarjei Mo, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons.

Hauklandstranda. Tarjei Mo, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons.

Turneringsformat

Vi har ikke helt bestemt oss for hvilket turneringsformat vi skal ha, men antall damer og herrer som melder seg på vil i stor grad styre dette. Vi kan ha en egen dameturnering - om det bli nok damer. Hvis ikke må vi vurdere om vi skal ha en miksturnering, en lagturnering eller en King of the Beach-turnering. Kanskje setter vi bare opp en showturnering. Alt er avhengig av antall lag som ønsker å være med. Det du kan være sikker på er at det blir mye footvolley-spilling, både som trening, lek og turnering. Vi kommer også til å sette opp åpen trening i dagene før turneringen og inviterer så mange som mulig til å være med. Vi oppfordrer da særlig lokalbefolkningen til å komme for å få en smak av hvordan det er å spille footvolley.

Overnatting

Vi er så heldige at vi har plassert en tidligere Footvolley Oslo-spiller, Erik-Magnus Samland, på Leknes. Han bor der med sin familie og kan stille med både hus og hage til overnatting. Huset hans ligger omtrent 10 kilometer fra stranden hvor turneringen vil bli gjennomført. Om man f.eks. setter opp telt i hagen hans vil man ha tilgang på både bad/toalett og kjøkken. Om man ønsker kan man også campe på selve Haukeland Strand - sammen med en bunch med sandvolleyball-spillere. Det kan jo være en opplevelse i seg selv.

Når og hvor

Selve turneringen vil foregå lørdag 24. juli på Haukeland Strand litt utenfor Leknes i Lofoten. Det vil også bli lagt opp til spilling og aktiviteter i dagene før og etter turneringen for de som ønsker å være i Lofoten litt lenger. Det vil være folk fra Oslo tilstede fra og med onsdag kveld 21. juli og til og med 28. juli.

Kostnader

Det er ingen kostnad for å være med på selve turneringen, men alle spillere må selv være ansvarlig for å komme seg til og fra Leknes. Kostnader til mat og drikke må man også stå for selv.

Hvordan komme seg til Leknes

Den enkleste måten å komme seg til Leknes på er å fly til Bodø. Fra Bodø kan man ta Hurtigruta kl. 15:00 til Stamsund og deretter ta buss eller bli hentet der. Om det ikke passer å ta Hurtigruta kl. 15:00 kan man ta ferge fra Bodø til Moskenes og hoppe rett på en buss som tar ca. 1 time til Leknes.

Om det er flere som reiser sammen er det også mulig å fly til Evenes og leie bil. Turen til Leknes tar ca. tre timer. Det går også buss fra Evenes til Leknes.

Det er mange som skal gjennomføre norgesferie i år så det anbefales å bestille flybilletter så fort som mulig. Prisen har allerede begynt å stige.

Påmelding

Vi må begynne å planlegge turneringen og vi trenger derfor påmelding så fort som mulig. Meld deg på ved å fylle ut påmeldingsskjemaet.