Footvolley Oslo har offisielt blitt en klubb

28. januar 2021 ble Footvolley Oslo offisielt en ny footvolleyklubb i Norge. Vi er nå registrert i Brønnøysundregisteret, vi har fått opprettet en bankkonto og en Vipps-konto og vi har knyttet oss til Grasrotandelen. Det er nå viktig at vi kommer i gang med sesongen 2021, men først litt informasjon om det som har skjedd den siste tiden.

regnbue.png

Stiftelsen av ny klubb

Footvolley Oslo har eksistert lenger enn Norges Footvolleyforbund og vi har en Facebook-side med snart 400 medlemmer. Likevel har vi har aldri offisielt vært en klubb siden de fleste spillerne faktisk holdt til i Oslo. Når Footvolley Bergen nå har opprettet sin egen klubb var det på høy tid at vi gjorde det samme. Dette ville Pernille, Kristoffer og Alexander gjøre noe med og tidlig i januar satte vi oss ned og hadde et stiftelsesmøte og gikk gjennom alle de offisielle tingene man må gjennomføre. Søknad ble sendt inn gjennom Altinn og 28. januar var det offisielt. I etterkant av dette har vi også fått på plass en egen bankkonto i DNB og Vipps-konto for å enklere kunne ta imot betaling. I tillegg er vi nå tilknyttet Grasrotandelen slik at det er mulig å få inntekter gjennom Norsk Tipping (husk å koble din Norsk Tipping-konto til Footvolley Oslo).

Pernille er styreleder i Footvolley Oslo, men i footvolleymiljøet bruker vi ikke slike kjedelige titler. Hun er derfor PRESIDENT i Footvolley Oslo. Gratulerer!

Vårt eget område på footvolley.no

Vi har nå opprettet egne områder på footvolley.no for Footvolley Oslo og Footvolley Bergen. Her blir det lagt ut unik informasjon for de ulike klubbene, samt egne nyheter. Her vil dere alltid finne oversikt over treningstider, treningsgrupper, lokale turneringer, kontaktpersoner osv.

Bli medlem

Gjennom en sesong er det mye frivillig arbeid som blir utført i form av å holde orden på hjemmesiden, arrangere turneringer og treninger, representere Norge i European Footvolley League, kjøpe inn utstyr osv. Vi trenger penger for å kunne dekke kostnader knyttet til dette. Vi har derfor bestemt at vi krever medlemskap for å kunne delta på treninger og turneringer i 2021. Kostnaden for dette er kr 300,- per sesong - og kr 200,- av disse går direkte til Norges Footvolleyforbund. Det er også mulig å bare melde seg inn i Norges Footvolleyforbund som støttemedlem. Dette koster kr 200,-

Jeg håper at dere kan melde dere inn så fort som mulig og all informasjon om dette finner dere her.

Logo for Footvolley Oslo

Alle klubber med respekt for seg selv har en egen logo. Etter lite respons på Facebook har det nå blitt satt i gang en prosess med å få laget en logo og vi tror denne er på plass i løpet av kort tid. Det eneste hintet vi kan gi akkurat nå er “🐯 Tigerstaden”.

Vær med på å bygge opp “nye” Footvolley Oslo

Den “nye” klubben markerer et lite skille. De siste 10-12 årene har footvolleymiljøet i Oslo bestått av mange av de samme folkene. Vi trenger nå nytt blod som kan være med å bestemme hvilken retning vi skal ta fremover. Jeg oppfordrer derfor alle som har lyst til å være med på dette til å ta kontakt med Alexander Mørland Karlsen. Han hjelper dere i gang. Her kan dere bidra med det dere har av kapasitet eller kompetanse. Alle monner drar.

Det var det vi hadde å melde i denne omgang.