Emil og Alex gjorde futevolei na veia i vellinga!

norgescup6-vinnere-stor.png

Så var tiden kommet for at duoen skulle gå helt til topps. ja, for det var bare et spørsmål om tid. En svært så biff Lindstrøm mørnet kompanjong Karlsen.

Emil Auriel Lindstrøm og Alexander Mørland Karlsen. Vår tids mannlige utgave av Tracy Chapman i spann med sin trofaste sparringspartner, motivator og mentale utfordrer - mannen som er i ferd med gjøre Erik Bertrand Larssen til en knapp parentes når historien om norske coaching-pionerer skal skrives.

De ankom Nydalens storstue med et fokus vi ikke har sett av norske idrettsutøvere siden Steffen Tangstad entret ringen mot Michael Spinks i 1986. Tangstad tapte. Det gjorde ikke Emil og Alex.
La oss gå noen timer tilbake i tid. Klokken er 9. Fem påmeldte lag. Stemningen er spent. Alle møter alle i innledende runde. Fire lag går videre til semifinale. De regjerende norgesmesterne Tom Bang og Kristoffer Aarskog virker utilnærmelige. Fokuserte og avslappede på samme tid feier de over alle de andre lagene. De andre lagene ypper seg litt inn i mellom. Ballfenomenene Tom-Rune Sørensen og Henrik Salveson kaprer andreplassen i gruppa, Emil og Alex tredjeplassen, mens den nykomponerte og lite samkjørte duoen Christian Furnes og Erik Samland cruiser inn til fjerdeplassen.

Duoen Pak Ling Li og Johan Salveson blir de første til å gruble på hvordan dusjsensorene på Nydalen videregående skole fungerer, der de også angivelig inngår en pakt om å trene hardere før neste turnering. 

Semifinaleoppsettet blir ikke slik mange tror. President Aarskogs nye mobilapplikasjon regner seg frem til at Lindstrøm/Karlsen skulle ut mot Furnes/Samland i den første semifinalen. Det ble et tett førstesett, der Furnes/Samland vant med knapp margin. I de to neste settene snudde det. Det manglende samspillet mellom Furnes/Samland ble svært synlig, samtidig som Lindstrøm/Karlsen bet tennene sammen. 

Den andre semifinalen ble svært spennende. Aarskog/Bang lekte seg til seier i første sett. De to neste settene var footvolley på høyt nivå, der Sørensen/Salveson til slutt klarte å kjempe seg til seier.

Bronsefinalen ble avlyst siden Furtnes fortsatt kavet etter pusten, tok frem Balotelli-smilet og meddelte at han hadde et titalls kramper han ikke klarte å riste av seg.

Finalen ble en meget spennende affære. Store deler av publikum holdt nok Salveson/Sørensen som favoritter etter deres meget sterke semifinale. Alex - med sine faglige kvalifikasjoner, erfaring og enestående evne til å skape relasjoner med mennesker - fikk virkelig frem det beste i Youtube-fenomenet Emil Lindstrøm. De var uhyre fokuserte og lot det aldri være noe tvil om at de skulle vinne. 2-0 i sett. 

Vi bøyer oss ned i sanden og gratulerer!

Se resultater

Kristoffer AarskogComment