Footvolley til IDRETTSLEIREN 2018

24.-28. juni arrangeres Idrettsleiren 2018 på Hove utenfor Arendal. Det er med stor gledet at footvolley er en av hovedaktivitetene på leiren i år. Leiren arrangeres av Aust-Agder Idrettskrets og er for barn og ungdom fra 11 til 17 år. Dette er en flott mulighet for barn og ungdom til å bli kjent med sporten og et viktig steg i rekrutteringen av nye footvolleyspillere. 

Footvolley er en sport jeg virkelig skulle ønsket jeg hadde når jeg var ungdom
— Alexander M. Karlsen
Alexander Mørland Karlsen tar footvolley med til Idrettsleiren

Alexander Mørland Karlsen tar footvolley med til Idrettsleiren

Alexander Mørland Karlsen, som representerte Norge under EM i fjor, vil være instruktør og coach for footvolleyaktiviteten. Han har aldri dratt på Idrettsleiren som deltager selv om han er fra Arendal, men forteller at han har alltid hørt mye bra om den. Hove er et skikkelig paradis om sommeren og footvolley er selve definisjonen på sommersport, ifølge Karlsen. Videre forteller han at han gleder seg til å bli kjent med ungdommene og tror de kommer til å få skikkelig sansen for footvolley. Footvolley er en sport jeg virkelig skulle ønsket jeg hadde når jeg var ungdom ved siden av fotballen. Jeg tror footvolley og Sørlandet blir en veldig god match, avslutter Karlsen.

Kjenner du noen, eller har barn/ungdom selv, som kunne tenke seg å være med og spille footvolley på Idrettsleiern 2018, sjekk ut deres nettside for informasjon og påmelding ved å trykke på knappen under.

Martin HavenComment