Invitasjon til Norgesmesterskap i footvolley

nm2015-800.png

Lørdag 27. august 2016 blir det nok en gang Norgesmesterskap i footvolley på Voldsløkka i Oslo. Fjorårets NM ble også avholdt på Voldsløkka med hele 14 lag og et flott arrangement. Det er fritt frem for alle som ønsker til å melde seg på - både herrer og kvinner. Vi ser frem mot en dag med mye god underholdning, flotte premier og til slutt en banquett for å hedre de fremmøtte. 

Dato: Lørdag 27. august 2016 - Påmeldingsfrist 25. august
Oppstart: Kl. 1000 (fremmøte i god tid før dette)
Hvor: Voldsløkka, Oslo
Slutt: Finaler spilles rundt kl. 1900 (avhengig av antall spillere)
Ansvarlig: Atle Briseid
Banquett: Kommer
Premier: Kommer

Norges Footvolleyforbund ønsker å å få med så mange lag som mulig. Vi setter stor pris på om lag fra Bergen, Sogndal, Førde, Eid, Slemmestad, Senja og andre steder utenfor hovedstaden tar turen! Både gamle travere og ferske nybegynnere er hjertelig velkomne til å bli med. Som alltid holder vi høy sosial profil utenfor banen og knallhard kniving på.

Turneringsform

Vi tar sikte på å godta opptil 12 eller 16 lag til NM. Det vil si at du må være rask med å melde på ditt lag. Ved 16 lag så vil det si at vi spiller et gruppespill med 4 grupper a 4 lag. Man er da sikret minst 3 kamper. Etter dette så blir det satt opp kvartfinaler, semifinaler og ikke minst en finale. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette senere.

Gruppeoppsettet vil ta hensyn til rankingpoeng, og de som ikke har rankingpoeng vi derfor havne nederst. Trekning blir så foretatt. Det vil bli utdelt doble rankingpoeng i denne turneringen - som også er sesongens siste. 

Kan jeg delta?

Ja, alle kan delta. Det er bare å melde seg på. Vi ønsker at så mange som mulig får prøve seg i denne sporten, og ønsker ikke å legge noen hindringer i veien. Vi minner likevel på at vi mest sannsynlig setter et tak på 12 eller 16 lag (eller vi gir blanke og tar med så mange lag som mulig). 

Kristoffer Aarskog