Invitasjon til Norgescup: Førde

SunnfjordFootvolleyOpen.jpg

I samarbeid med Norges Footvolleyforbund inviterer Sunnfjord Idrettslag og Sunnfjord Folkehøgskule til Sunnfjord Open Footvolley for tredje år på rad. Dette er 2018-sesongens 3. rankingturnering. Inne i fantastiske Sunnfjordhallen Beach Senter ligger alt til rette for en spennende og spektakulær turnering lørdag 21. april.

Sunnfjordhallen ligger i Førde og er en av landets beste innendørs sandhaller for footvolley, sandvolleyball og andre sandidretter, som sandfotball, sandhåndball og beach tennis. Hallen er varm og god med perfekt sand, og har også en flott klatrevegg.

Påmelding

Påmeldingsfristen er 18. april og det koster 350kr pr. lag å delta. Ønsker du overnatting kan Sunnfjord Folkehøgskule tilby gode priser. Meld på ditt lag ved å sende mail til daniel@sunnfjord.fhs.no. Skriv ned ditt og din makkers navn, telefon, og om du/dere trenger overnatting.

Rankingpoeng

Alle som ønsker kan delta på turneringen, men for å få rankingpoeng må man betale en årsavgift til Norges Footvolleyforbund på kr 200,-. Årsavgiften kan betales på følgende måte:
1) Innbetaling til Norges Footvolleyforbund sitt kontonummer: 1503.89.01041
2) Betale via Vipps til: 95996
Merk betaling: Årsavgift [DITT NAVN]
Les mer om rankingpoeng her
Sjekk rankinglista for 17/18-sesongen her.

Se video fra Sunnfjord Open Footvolley 2015 her:

Martin HavenComment