Invitasjon til Norgescup: Mandal

Norges Footvolleyforbund inviterer for første gang til Norgescup i Norges sydligste by, Mandal. Lørdag 7. juli er datoen du skal legge din sommerferien til. Pakk med solkremen og badebuksa, og gjør deg klar for makrell-footvolley! 

NorgescupMandal18Banner.jpg

Footvolley forbindes som regel med sol og strender. Og endelig skal Norgescupen ta turen til en by som også forbindes med sol og strender. I Mandal finner vi flere flotte sandstrender hvor den lengste, Sjøsanden, strekker seg 800 meter lang. Selve turneringen vil finne sted bak Mandal VGS med det populære turområdet Furulunden i bakgrunnen. Banene er nye fra 2015.

Påmelding

Påmelding skjer via facebook-arrangement eller på mail til martinhhaven@gmail.com. Fristen for å melde på ditt lag er torsdag 5. juli og det koster 300 kr pr. lag for å delta. Alle spillerne vil få lunsj underveis i turneringen.

Rankingpoeng

Alle som ønsker kan delta på turneringen, men for å få rankingpoeng må man ha betalt en årsavgift til Norges Footvolleyforbund på kr 200,-. Årsavgiften kan betales på følgende måte:
1) Innbetaling til Norges Footvolleyforbund sitt kontonummer: 1503.89.01041
2) Betale via Vipps til: 95996
Merk betaling: Årsavgift [DITT NAVN]
Les mer om rankingpoeng her
Sjekk rankinglista for 17/18-sesongen her.

Mandal med utsikt mot Sjøsanden fra lufta

Mandal med utsikt mot Sjøsanden fra lufta

Banene bak Mandal VGS

Banene bak Mandal VGS

Martin HavenComment