2024 - Her kommer vi, nå med landslagssjef!

Året er godt igang, og det er også de mest ivrige footvolleyspillerne her til lands. Norges Footvolleyforbund har spennende nyheter å melde om for året som kommer.

Oppsummering fra årsmøtet

Det jobbes med og planlegges for mange artige turneringer i 2024. De to første datoene er allerede klare. 16. mars braker sesongen løs i Åsane Arena i Bergen, før Norgescupen tar turen til Kristiansand 27. april. Resten av datoene og stedene på Norgescupene vil komme fortløpende.

Det ble også satt et nytt styre, og det ser slik ut:

President:

  • Martin Haven

Styremedlemmer:

  • Magnus Kyte

  • Eivind Daniel Brakvatne Røed

  • Alexander Mørland Karlsen

  • Katrine Brakvatne Røed

  • Malin Seim

Landslagssjef

Den mest spennende nyheten som kommer av et resultat av gode diskusjoner på årsmøte fra i fjor og i år, er at Norge har fått sin første landslagssjef i footvolley! Tidligere har rankingpoeng, avstemning og kvalikturneringer avgjort hvem som representerer Norge i utlandet. Men fra nå av blir det landslagssjefen som tar ut spillere til landslaget for kvinner og menn.

Norges Footvolleyforbund er stolte over å annonsere at Martin Engvik har takket ja til det ærefulle oppdraget med å besitte rollen som landslagssjef. Martin har lang erfaring med ulike roller fra øverste nivå i volleyball. Selv var han en habil beachvolleyspiller, med blant annet en 17. plass i beachvolley-VM i 2005. Han har også jobbet med landslagene til både Norge og Tyskland med mange utrolig gode resultater. De siste årene har han vært å si på de fleste Norgescupene i footvolley. Vi er derfor sikker på at Martin har god kontroll på norsk footvolley, og er godt rustet til arbeidet han nå tar fatt på.

Martin HavenComment