Info om kommende turneringer

Vi må dessverre informere om at Norgescupen i Lofoten 23. juli 2022 er avlyst. Turneringen blir ikke gjennomført på grunn av manglende interesse fra mange nok lag. Norges Footvolleyforbund håper likevel en Norgescup på Haukelandstranda i Lofoten lar seg gjennomføre i fremtiden.

2022-sesongen har så langt byd på fire Norgescuper. Vi må være ærlige og si at vi hadde håpet på litt bedre oppmøte på alle turneringene. Både i Kristiansand, Bergen og Hønefoss deltok 6 lag, mens i Asker deltok 8.

Situasjonen er likevel ikke helt dyster. Til sammen har det vært 30 ulike spillere i aksjon på årets Norgescuper så langt. Og vi har grunn til å tro at vi vil se enda flere i sanden i løp av de to siste turneringene for sesongen.

I tillegg har vi også hatt 4 forskjellige herrer og to kvinner som har representert Norge i utenlandske turneringer. Også i utlandet vil vi se flere nordmenn i aksjon i løp av de neste månedene.

Første mulighet til å bli med på turnering i Norge er i Mandal lørdag 13. august. Da spilles det Norgescup i sydlige omgivelser på stranda Lordens. Påmelding og info finner du ved å trykke på knappen under.

Etter det er det duket for årets høydepunkt. Nemlig Norgesmesterskap i footvolley. Det arrangeres for første gang i Bergen, og skjer lørdag 3. september. Vi ønsker urutinerte og rutinerte lag velkommen til å kjempe om tittelen “Norgesmester”. Påmelding og info om NM finner du ved å trykke på knappen under.

Norges Footvolleyforbund ønsker alle en riktig god sommer. Også håper vi det er mange som har et ønske om å trene og spille footvolley rundt om i landet fremover. Har du spørsmål om treninger der du bor? Send oss en mail til info@footvolley.no. Vi håper på å treffe deg på både treninger og turneringene som kommer. Vi brystes!

Martin HavenComment