Medlemskap 2021 og "ny" klubb

Footvolley Oslo og Norges Footvolleyforbund har i mange år vært synonymt med hverandre. I 2008 ble Norges Footvolleyforbund offisielt opprettet, og i årene både før og etter var det kun i Oslo det var et footvolleymiljø i Norge. En ivrig gjeng i Bergen opprettet i 2016 Footvolley Bergen og siden da har Osloborgerne hatt en identitetskrise: “Er vi Footvolley Oslo eller Norge?”.

Brasse-footvolley-damer.png

Svaret på spørsmålet ble å opprette en egen klubb og 28. januar 2021 ble Footvolley Oslo offisielt stiftet. Paraplyorganisasjonene Norges Footvolleyforbund har nå to offisielle klubber: Footvolley Oslo og Footvolley Bergen.

Disse to klubbene er satt opp som ideelle organisasjoner i Brønnøysundregisteret og består i all hovedsak av frivillig arbeid fra medlemmene. Ønsket til begge klubbene er å bygge opp footvolleymiljøer med faste treningstider, trenere, turneringer og sosiale eventer. Etter den økte interessen i sesongen 2020, med blant annet over 70 spillere i NM, ser vi frem mot en spennende sesong i 2021.

Bli medlem

For å kunne delta på treninger eller i lokale og nasjonale konkurranser er det et krav om å være medlem av Norges Footvolleyforbund. Dette kan gjøres gjennom å melde deg inn i en av våre lokale footvolley-klubber eller å melde deg inn i Norges Footvolleyforbund direkte.

Hvorfor bli medlem?

Vi jobber for at footvolley skal bli en mer utbredt sport her i Norge. Derfor blir vi veldig glad for alle som melder seg inn i sin lokale klubb eller direkte i Norges Footvolleyforbund. Alle inntekter går uavkortet til utvikling av footvolley lokalt eller nasjonalt. Det skal med andre ord komme medlemmene til gode.

Ønsker du å opprette enn footvolleyklubb der du bor?

Om det finnes et lite footvolleymiljø der du bor eller du har lyst til å dra igang ett, hvorfor ikke gjøre det skikkelig? Hvem som helst kan opprette en footvolleyklubb. Du trenger ikke å ha flust av medlemmer fra starten av. Fordelen med å opprette en klubb er at man får eget organisasjonsnummer og kan bli grasrotmottaker. Dette gjør at klubben din kan få inntekt ved at man velger din klubb som grasrotmottaker, enkelt og greit.

Er du interessert i å opprette en klubb kan du sende oss en mail på footvolleynorge@gmail.com.